Ai intrebarii?
WOODEXPERT SRL

WOODEXPERT SRL

Este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2008 si are ca obiectiv principal de activitate „Comercializarea si prelucrarea placilor de pal melaminat si mdf.”

Liniile tehnologice care compun fluxurile de fabricatie sunt echipate cu utilaje si instalatii moderne, la nivelul tehnicii actuale, fiind importate din tari membre ale Uniunii Europone.

Woodexpert are obiectiv principal adăugarea de valoare produselor și serviciilor oferite firmelor de producție mobilier, cât și personelor fizice

Gama de produse

Gama de produse

Oferim cliențiilor noștri servicii profesionale: de debitare pal melaminat si mdf, de aplicare canturi ABS, de gaurire si frezare (CNC). precum si o gama difersificata de accesorii mobilier.

La noi veti descoperi cele mai prestigioase branduri din Europa: Egger, Rehau, Blum, Hettich etc... precum si o diversa gama de produse: pal melaminat, mdf, blat, cant, abs si accesorii pentru mobila moderne, sisteme decorative si solutii de asamblare practice pentru orice design.

Istoria noastra

Un mic rezumat al Istoariei Woodexpert - Debitare si cantuire pal melaminat.

Woodexpert Cluj-Napoca, companie cu capital integral privat, condusa de asociatul unic și admninistratorul Poka Laszlo Zsolt a inceput activitatea cu 3 salariati si o cifra de afaceri de aproape 15.000 euro lei in 2008. iar datorita invenstiilor in echipamente de noua generatie si a personalului calificat a ajuns la 19 salariati si o cifra de afaceri de aproape 1.400.000 euro in 2021.

Dupa o noua investitie in noi utilaje de ultima generatie, in 2023 am deschis inca un punct de lucru in Cluj-Napoca, pentru a putea creste viteza de executie a tuturor comenziilor, dar pentru a pastrarea calitatea serviciilor oferite.

Istoria noastra
Numar salariati 28
Masini de livrare 4
Numar coli debitate lunar 1700
Numar ml cantuire lunar 2700

Woodexpert

Partenerul producatorilor de mobila, dar si al personelor fizice dornice de creatie.

Obiectivul nostru

Este acela de a adauga valoare produselor si serviciilor oferite firmelor de productie mobilier, cat si personelor fizice.
Datorita personalului calificat corespunzator si a calitatii ridicate a serviciilor prestate, societatea a ajuns intr-o pozitie fruntasa in domeniul serviciilor pentru producatorii de mobila in mai putin de 3 ani de la infiintare.

Cu ce ne diferentiem ?

* asiguram un sortiment bogat de PAL, HDF, MDF si blaturi.
* asiguram servicii profesionale de debitare si cantuire.
* asiguram transport la sediu partenerului sau a clientului.
* asiguram timp de executie redus(maxim 3 zile lucratoare).
„Programeza-te 0740282030”.